Over Koning Sport

We kennen het zelf allemaal; lekker op de voetbalclub of in de vriendengroep een poule spelen. Gegarandeerd dikke pret. Behalve voor degene die alles bij moest houden… Daar ligt de basis voor het ontwikkelen van Koning Sport. Het spelen van een poule verbindt mensen op een gezellige en sportieve manier en bevordert daardoor het saamhorigheidsgevoel. Je raakt extra betrokken en wordt zo nòg meer onderdeel van de vriendengroep, club of het bedrijf. Dat hebben we zelf ervaren. Met Koning Sport willen we dat gevoel gemakkelijk toegankelijk maken voor iedereen!

Oplossingen

Koning Sport is Koning van iedereen en geeft poule-organisatoren de vrijheid om poules helemaal naar eigen inzicht in te richten. Maak een poule gericht op je favoriete sport, combineer sporten of kies wedstrijden van jouw eigen club. Koning Sport neemt vervolgens volledig geautomatiseerd de administratie uit handen en verzorgt het berekenen en bekendmaken van klassementen.

Koning Sport wil verbinden, ontlasten, interesseren en enthousiasmeren o.a. door;

  • mensen in of tussen verschillende sociale kringen met elkaar te verbinden middels sport
  • betrokkenheid creëren bij o.a. vereniging of bedrijf
  • meer aandacht en interesse genereren voor (breedte)sport
  • meer betrokkenheid creëren bij regionale clubs en sportwedstrijden
  • het beheer van een poule te automatiseren
  • deelname en beheer eenvoudig, snel en leuk te houden

De kracht van verbinden

Wil je zelf een poule aanmaken en volledige vrijheid hebben in de te kiezen sporten en jouw deelnemers op een leuke manier met elkaar, je bedrijf of club verbinden? Neem contact op via info@koningsport.nl voor meer informatie of start direct.Koning Sport

Havenstraat 53
2681 LC Monster (Westland)
Nederland
info@koningsport.nl